Prehliadka priestorov

Svetlo, prírodné materiály, hrubé múry a nádherné klenby. K tomu pridajte výhľad na mestské hradby a Kapitulskú ulicu, najstaršiu ulicu v Bratislave. To sú ingrediencie eventového priestoru s vlastným charakterom, kde sa ľudia cítia dobre.

Už v časoch, keď niekdajší Imrichov seminár navštevovali významné postavy národného obrodenia ako Ján Hollý, Ján Palárik či Alexander Rudnay by sa dala táto budova považovať za historickú. Ranobarokový objekt z prvej polovice 17. storočia tak dýcha nielen minulosťou, ale aj históriou.

Objekt prešiel v roku 2017 komplexnou, no citlivou rekonštrukciou, hodnou národnej kultúrnej pamiatky. Reštaurátori a remeselníci zachovali čaro pôvodného vzhľadu a obnovili vkusnú výzdobu, ktorú vytvorili pôvodní talianski stavitelia.

Pod hradbami môžete váš event či svadbu poňať tradične aj netradične. Súčasťou priestorov je klenbová sála s obnovenou pôvodnou výzdobou od talianskych staviteľov, ktorej atmosféru dotvára výhľad do historického centra Bratislavy a príjemné denné svetlo. V zrekonštruovanej vínnej pivnici zase nájdete autenticitu starých kamenných múrov a tehál v kombinácii s moderným osvetlením, vzduchotechnikou a ďalším vybavením, ktoré zabezpečujú pohodlie modernej doby. Nádvorie a vyvýšená terasa sú vhodným miestom, ak sa potrebujete na chvíľu stiahnuť do úzadia na pokojnejšie a tichšie miesto. Menšie miestnosti poskytujú rôzne možnosti využitia.

Klenbová sála

Kapacita 42 miest
Kapacita 24 miest
Kapacita 34 miest
Kapacita 56 miest
Kapacita 34 miest

Vínna pivnica

Nádvorie a vyvýšená terasa

Pôdorysy